teteman

Contest:Gambar Paling Sengal by Jamban Comel


along tak ade mood nak naip panjang2 harini sebab bz nak prepare dinner.. 
tapi kan.. ade satu kontest ni sangat la best.. 
dan mengingatkan along kat satu gambar yg along penah post sebelom nih.. so.. malas nak lengah2.. 
along pon join la wlopun takde org nak tag along.. nguu =.=

tuh kat atas tuh header contest nih.. dan kalau korang nak tau details.. meh kat sini <--tekan2!!

okeh.. bawah ni pulak gambar yang along rase cukop sengal untuk disubmit untuk contest nih..




































amacam?.. cun tak?.. nak ngorat kene mintak izin kaklong dulu taw!..mueheheheheh.. =p

slogan yang perlu dilengkapkan demi contest ni pulak adalah:
saya seorang yang sengal sebab.. saya memang dilahirkan sengal dan boroi..
tapi taktau kenapa akhir2 ni.. makin kurus dan hensem pulak.. isk... =.=

okeh.. mangsa tag along adalah..

okeh.. outt!!

16 Response to Contest:Gambar Paling Sengal by Jamban Comel

  1. Miss Ran says:

    takot hahahaha

  2. hehehe...
    cute la..=)

  3. Naddia says:

    angah itu sy! haha..baik. nk selongkar photo album. mekaseh along!

  4. Miss Ran :

    er.. ade antu ke?.. =p

  5. hahahaha...rambut style! haha

  6. puteri ain :

    main2 ngan props teater.. =p

  7. hahaha memang sengal !

  8. Alam Manja :

    cute pon boley.. =p

  9. Naddia :

    worait! =)

  10. kak Qaseh :

    hahahahkk.. =p

  11. Dekcik says:

    kusut dah rambut 2...

  12. Memang sengal ! hehehe

    entry terbaru :
    http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/03/err-muka-kami-sama-ke.html

  13. Dekcik :

    hahaha.. tau takpe.. nak kene buat treatment pas ni.. =p

  14. Myra si Gula-gula hati :

    hahah.. =p

  15. gEe says:

    wahh. mmg btol2 comel..

  16. gEe :

    err.. tang mane pulak comel tuh?.. ngeee =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...