teteman

Admin kumpulan Gula-gula K-pop melayu penakot?


dah tau kewujudan kumpulann k-pop melayu?? dah terjah Fanpage FB dorang??
haha... korang mesti pasan.. semua post2 yang ada kat wall diorang semuanya stok puji2 je... 
satu pon takda yang dok kutuk.. sebab apa?? sebab dorang sangat best ka?? sebab sore diorang sangat sedap ka?? sebab tarian diorang sangat mantop ka?? sebab diorang sangat seksi ka??

BUKAN.. sbabnya...

admin diorang DELETE SEMUA post berunsur negatif..

tak kira lah yang beri teguran, nasihat, komen atau kritikan.. asalkan komen/post tu diorang tak suka, diorang akan delete.. hahah.. korang tak percaya?.. try la terjah skarang ni.. agak2 kalau admin dia blom tido.. jangan harap la komen/wallpost korang yang pedas2 dapat stay lama.. cuma post2 kipas2 kasi naik, post puji memuji, post supportive.. yang baik2 je yang tinggal.. hahah... 

kenapa dia delete?? sebab komen negatif tu salah ka?? komen2 tu tak betul ka?? 
hahaha.. kataorang berani kerana benar.. dan diorang dah terang2 tunjukkan yang diorang TAKUT.. takutkan diri sendiri.. hadoi... sedarlah cepat2 dik oii... kita kat negara Islam..
ada batas agama.. bukan macam kat luar tu... pemikiran diorang dah tentu bebas melampau..
sampai bende yang sangat jijik dijadikan hiburan biasa... =.= 

ape nak jadi la.. apepon.. 
Antara teguran pedas yang selamat ditangkap sebelum dipadam admin 


ni lah wallpost yang along sangat stuju skali.. tapi malang.. dah selamat di delete admin dia.. hm....


20 Response to Admin kumpulan Gula-gula K-pop melayu penakot?

  1. huk alohhh

    tah pahape betui
    da nak jadi artis sangat, kena la tanggung semua tu

    hohhohoh

  2. nasiblaa kn.~

  3. .no komen la , nak tengok video tapi dah kena delete pulak

  4. nub says:

    alahai gula gula....


    dah ada lagu blom ni? agak2 kalau letak kat utube ley dapat dislike sama banyak amcam rebecca black friday x?

    hahahah

  5. senyum je la along~ =)

  6. ApiH says:

    tiru artis luar je la tau diaorang ni...

  7. Kump nie artis naungan sapa?
    apa nama kumpulannye..nak gak tgk kat youtube ker kan?

    jemput terjah new entry

    1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

  8. ... says:

    as salam..
    adei..sampau macam tu sekali.
    mana link fan page nak tengok.huhu..

    bako! bako! bako!

  9. CikBulat says:

    wahh ! along ! nice share !! suka2 !!

  10. along..sy try post komen kat wall dyorang...betoll daa...kejap je ade...on9 balik tgk da tader...mwawawawa...

  11. thanks for agreed with me.. btw mmg terlampau melampau kot.. risau sgt kalau2 nnt negara kita jadi mcm negara2 kafir yg byk isue rogol tu.. nauzubillah!

  12. huh! da la ramai like fan page. euw...

  13. eh, sejak bila ade gp gula2..tak tau pon..ish3x..

  14. anamizu says:

    GULA-GULA la sangat..
    dah mcm hape je cik ana nengok..
    hampeh je sekor2..
    katenye 2 org je islam dlm group tu tp x tahula betol ke 2 org tu islam jugak..mcm same je dgn yg bukan islam sumenye tu..
    nauzubillah T____T

  15. ahahah negara malaysia sekarang un tunggu na kene bala ke ape?? adesss

  16. tak pepasal ouh! tapi ade je skang ni dorang hentam gulagula agi. kelakar laa.

  17. MerLe says:

    anak murid aku kata "gula-gula x elok mkn byk2..nti sakit gigi.." lari topik plk..hOho~
    ntah nak kata apa lg.. sibuk nak tiru orang luar je..klu tiru yg elok xpe gak..ni yg tak elok jugak yg diikut..
    bakat klu diguna pada tempat & cara yg salah hnya akn mnunjukkan kebodohan sendiri.. fikir2kanlah...

  18. zida says:

    Sume tak sedar diri. Bila ditegur melenting. Even ramai je seksi kat Malaysia tapi bila dah buat macam ni, siap tiru macam korea eh hello mana tak semua mengamuk! Memang pengecut~

    From Cairo :
    KPOP Malaysia Bajet Hot!

  19. Fitrahnya manusia tidak suka dgn keburukan apatah lg bercanggah dgn moral bangsa kita sendiri.
    dorang ni dah salah strategi ni..
    menyimpang sgt..

  20. ben says:

    kalau mcm ni pun xdikira melampaui batas.. mcmana agaknya yg melampaui batas tu.. bogel kot yer.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...