teteman

Blogger Menderhakakan Peribahasa


Assalamualaikum.. =)

lame sungguh along tak buat keje-keje printscreen nih kan?.. hahah.. 
malam tadi.. tengah bosan2 along open topik kat FB.. tak sangke dapat sambutan meletop..
hebat2 gak rupenye kpale blogger2 nih rupenye..

er.. topik ape?.. hahah.. topik nye adalah.. "Menderhakakan Peribahasa"
kalau nak tengok kat sane.. klik kat link tu.. hahah.. bukan PCM je boleh derhakakan resipi..
blogger lain pon terer gak main erhaka derhaka nih.. tapi bukan kat mak abah la.. dose besar tu... ish..

hm..cakap banyak tak gune.. nah.. korang bace lah.. =p
*sori la kat korang yg tenet slow.. along tataw cane nak kecikkan lagi gambar nih..=.=












19 Response to Blogger Menderhakakan Peribahasa

  1. Anonymous says:

    jangan pernah meroskkan peribahasa jika anda tak tahu peribahasa itu apa....

  2. em...

    maaf cik anon.. along just nk pelbagaikan je..

    lagipon dah lama peribahasa tak digunakan..

    takde niat nak rosakkan.. =)

  3. aliarosli says:

    lawaklah
    siap ade yang taching

    hahhahhahahahah

  4. Miss Ran says:

    hahaha sengal je..mmg rosk peribahasa

    erk anon??? haha

  5. alia rosli :

    hahahah.. tu tacing eching2 je tu.. =p

  6. Mis Ran :

    eheh.. cik anon ni menegur..
    baik budi bahase die.. =)

  7. kihkih... penat duk pkir nk men bantai pribahase pe daaa...
    cik anon~ just nk besenda loka jer... xde niat pun....

  8. Si Gajus :

    hahahah.. tu la pasal..
    ade yg off topic.. tapi takpe.. janji letop.. =p

    cik anon sayang bahasa kita..
    along suke.. =)

  9. peribahasa mmg lama..tapi..ada peribahasa lama yg kita boleh tukar bunyiknye dan diganti ngn peribahasa baru yg maksudnye adalah sama.

    jemput terjah new entry

    (>.<) Untukmu (>.<)

  10. hahahaha~ byk guna blogger..memang patut ar ade terasa..hihihi~

  11. mama.. haha.. betul! sokong.. haha

    zulfikar dah kuar statement lucah

  12. Biey says:

    bnyak gak sambutan huhu..

  13. good job!

    Thriller Nur Kasih The Movie

  14. ahhaaa..suke2..kreatif..

  15. Forever love : hahaha.. sentimen lucah yg mana eh?

  16. alamak en. anon datang menegur lah

  17. meaw says:

    hahaha! adanya kredit,mestilah telefon sekali *tetiba,HAHA

  18. Anon?? sabo je ler...

  19. wah, manja belajar byk peribahasa baru nie

    Your eyes are too precious

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...