teteman

Segmen : Jom Hentam Along Dengan Pantun


segmen ini sudah ditutup... 
terima kasih pada yang telah join.. :)

hahah.. ganas tak tajuk? ganas tak?.. hahah.. mestila ganas baru best ye tak?.. heheh..
ape ke mimpi along nak buat segmen pantun mantun nih?.. haha... sebabnye along baru tau.. 
rupe-rupenye, ramai kaki pantun dalam kalangan blogger ni.. ish3.. kenapa lah tak dikembangkan bakat yang ade tu kan?.. ha.. meh la sini along ajak join segmen kali ni... tak susah.. hm..




okeh.. syarat die senang jer..
  1. buat entry dengan tajuk : "Segmen : Jom Hentam Along Dengan Pantun"
  2. pastu tempek header along kat dalam entry korang.
  3. sertakan pantun korang sekreatif mungkin. nak letak 1 atau banyak rangkap itu terpulang pada kesanggupan masing2.. 
    tema cadangan : ape2 je yang berkenaan dengan blog.. 
  4. postkan link entry penyertaan korang di ruangan komen bawah ni..
hadiah? hmm...along tak mampu nak bagi hadiah mahal2.. along ade pantun dengan seloka je.. so.. 
  • 5 pemantun terbaik along akan review blog dorang dengan seloka penuh.. means dari awal sampai abis, entry tu along tempek header korang dengan seloka semata2.. ok? 
  • pemantun2 yang lain dun wori.. along kompem folo korang punye.. =) 
  • dan akan along buatkan satu bloglist kakipantun kat sidebar along nanti.. heheheh..
tarikh tutup?... 30 April 2011 oke??mungkin berubah mengikut sambutan.. hmm


oke. tu je kot.. ade sebarang pertanyaan?.. ruangan komen sentiasa terbuka.. =)
nak pantun rujukan?.. sini ade banyak : Kakipantun kat Sahabat Blogger mengganas! 


senarai peserta yang dah join along letak kat sini : Senarai peserta segmen pantun

49 Response to Segmen : Jom Hentam Along Dengan Pantun

  1. kreatif betol!!kalau ade mase sy join k :))

  2. NadiRah says:

    nak join!!! jap pikir pantun dulu.. =)

  3. yad'z says:

    uikss... along.. link SB tuh cam slah jek.. huhu.. tak ley bukak.. :P

  4. Syairahmohdanuar :

    jemput2.. =)

  5. Nadirah :

    hahah.. gudlak2!... =)

  6. arghhhhh...
    nk kena masuk ni cuba naseb walau pantun ke laut..hahaha:P

  7. yad'z says:

    hantar assingment!!! ngeee~~~~


    http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/04/bile-along-usop-dah-menggila-jom-hetam.html

  8. done !!!!

    http://jemarikumontel.blogspot.com/2011/04/along-sunturian-sentap-mintak-hentam.html

  9. putrifayad :

    heheh.. jemput2.. =)

  10. yad'z :

    okey.. =)

  11. Jemari montel :

    okeyy..=)

  12. tp kan long akak rase cam 'kureng' sumting lew....

  13. Jemari montel :

    kureng ape ek ??

  14. Miss Ran says:

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

    along join suda

  15. okey Miss Ran =)

  16. pntun... er er IR x pndai pntun

  17. errrr.....along! ak xpndai..cmne wei..huhuhu

  18. cayalah Along... aku rasa isu ko buat kat wall SB hari tu meraih komen terbanyak kot... segmen berpantun tu.. kagum aku wehhhh

  19. Izamir Ridzwan & Fakhrul :

    nak blaja along bleh aja.. =)

  20. Zulfikar :


    oke la komen berisi pantun...
    ade kat grup lain along tengok.. komen dekat seribu

    komen up.. titik.. gitu2 je banyak.. heheh..

    buat pantun.. ade isi.. tu pon ade orang tegur.. ngaaa.. =p

  21. hahaha... da masukdaaa...

    Entrinya hehe

  22. okeh.. akanku terjah.. =)

  23. SiS NaD says:

    SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    P/S : SiS SuKeR GaKS NGaN PaNTuN...

  24. Sis nad :

    jemput la join pantun sis =)

  25. aliarosli says:

    alonggggggggggggg

    bukak lagi kan? hehhehheheh

    nak hentam gak




    pssst: nak bace entri along sebelum nie jap

    law rajin nanti ade la komen

    seminggu tak on9, huhhuhhuhuhu

  26. bukak lagi alia.. sampai ujung bulan ni.. =)





    jemput2.. =)

  27. aliarosli says:

    alongggggggggg

    dah siap

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  28. ... says:

    as salam..
    adei..
    tak reti berpantun.
    bersendaloka reti la.
    adei..kiok koku betul~
    oh..idea menciplak hasil karya blogger lain dibenarkan eh? say ciplak satu2 part, gabungkan.
    haha~

    =p

    sebenarnya nak cakap..

    usop sungguh hebat bila sanggup kata..

  29. aliarosli says:

    kasi menang taw

    hahhahhaha

  30. Alonggggg..cik duyung join~~

    nah..

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  31. vaithis says:

    Name : Vaithis

    saya dah join


    http://vaithis-vaithis.blogspot.com/2011/04/jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  32. vaithis says:

    Name : Vaithis

    saya dah join and follow u..... jom la join GA saya...

  33. KAHINATA says:

    http://scorpembargo.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  34. ady says:

    baru permulaan..kalu idea tmbah lain ye..hehe

    http://adyadnin.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  35. KyêrulL says:

    Wah cam best jer HAHAHA

  36. thanx pada yang sudi join!.. =)

    ada sesiapa lagi nak join?.. tarikh tutup dah makin dekat.. =)

  37. http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

    wink2...terbang menghantar link penyertaan..hehehe..sorry lmbt..;)

  38. kura-kura dlm perahu.. haha
    pura-pura buat tak tahu T_T rosak2

  39. Myung Dae says:

    amek kau Myung Dae join ni (^_^)

    http://myungdae92.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  40. Fyqa says:

    hahaha nice :D

  41. MerLe says:

    saya jOin..sori lmbt..bizi skit..hehe

    http://subieymerle87.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  42. tak pandai buat pantun....:(

  43. nak join tapi tak pandai pantun!

  44. salam along usop ('',) ai pun join sama!!! koh koh koh

    http://bromondayslife.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  45. Maya says:

    hoho... setelah mengacau along di pesbuk, akhirnya maya join jugek !! lalala~~

    http://akuchumeyll.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  46. join jugak segmen ini!

    http://daiszenith.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  47. as promise ...(seksa!seksa!haha)

    http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/04/segmen-jom-hentam-along-dengan-pantun.html

  48. Alamak..sy xpandai berpantun..lain kali sy join segmen yg saya pandai k..

  49. ejulz says:

    x sempat aku nak berpantun.. haHa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...