teteman

skarang dah ade m-pop dah! Kumpulan igulagula seksi weh!!!


ni lah antara anak2 melayu kite zaman sekarang.. =.=
bile semua bende luar nak ditiru... 
benda yang dilarang jadi biasa..
benda yang jijik dianggap seksi..

tak sanggup nak tengok..
ramai pulak penyokong diorang.. isk...
korang nilai lah sendiri kat sini : FB igulagula blog igulagula

perlu ke dedah sana dedah sini?
perlu ke gedik-gedik joget macam perempuan murahan?
perlu ke berhibur macam dah tak ada batasan?

geli aku tengok... 

pelok bear/patung time prektis boleh kasi feel up..

maaf.. tak tau nak tegur macamana lembut lagi..
harap diorang sedar.. =.=
takutnye dengan tanda-tanda akhir zaman macam ni.. 
kiamat dah dekat.... cepat2 lah kumpul bekalan..

22 Response to skarang dah ade m-pop dah! Kumpulan igulagula seksi weh!!!

  1. hahaha..dorang ada blog kot..

    http://www.igulagula.blogspot.com/

  2. waduh2..ini sudah menarik T_T

  3. AdyBudika says:

    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  4. dorang ni sape? artis ke? realiti show ke? ada album ke? sapa sapa sapa diorg nih?????

  5. Bella Bell :

    thnx info.. dah update...

  6. whitelover :

    menaarikk ke neraka.. =.=

  7. Ady :

    amboih... repot kat kak sunah kang... =.=

  8. Zulfikar :

    diorang tu budak mlayu yang nak jadi artis... taktau la dah jadi ke blom... ushar la kat fb dorang..

    dengar citer bakal kuarkan album tak lame lagi... =.=

  9. t m a says:

    nauz' - diorg je yg boleh ubah dri diorg, tu pun klu mampu.

  10. t m a :

    tu yang masalah nye tu...
    nak tunggu diorang mampu kene tunggu album tak laku dulu...

  11. nak jd snsd la sgt. o.O

  12. aliarosli says:

    nak join la, best jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

  13. eeeeeeeeee...geli laa..geli geli..

  14. bukankah lelaki suka perempuan mcm ni ? :P
    lalalaaa~~ :P
    *gurau*

  15. zuwaidah says:

    ni budak2 baru nak kenal dunia nihhhh

  16. syuwai says:

    hoiyooo.. tak cukup kain! >.<

  17. cpat la update laen. grrr

  18. MerLe says:

    emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............

  19. aslann says:

    Hurmmm..xtaw nak kate pe, nak play video ni pun menyampah.. pas ni kalo msia kena bala, dah taula pe sebab..nak harapkan pemimpin yg tangani, mimpi jela, hab hiburan makin nak tmbah adelah...nasihat ulama' diketepikan...utk peringatan diri sendiri, jage iman sendiri...

  20. geli jew. nyanyi macam orang tade lidah. yucks

  21. Anonymous says:

    wahai incik....byk lagi artis yg lg teruk....nk jugak korg komen ye dorg ni...buat pe sesusah nk mengomen....dosa masing2...kebykan dlm gula2 ni pun org bkn islam...org islam yg bertempiaran pakai seksi kalah mat saleh tu ko tak g kutuk pulak....ish....

  22. Anonymous says:

    Jgn kiter nk mengutuk org mcm diri kiter tuh baik sgt.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...