teteman

Ujang @ Azfar Roslan risau Yana tak puas


Ini adalah sebuah rakaman dialog antara kak My dengan Ujang 
yang ditaja oleh biskut cap kaki penerajang.
penganjur bersama : Bro Framestone <<--- klik nama beliau skarang!!



Di suatu petang yang hening.. tetiber je Ujang dok seblah kak My.. lalu dorang pon borak la..
*perghh!.. intro paling best aku pernah buat.. muahahahahah!.. =p


kak My : ko kenape muke stim je ni ujang?


Ujang :  ape pulak muke stim nye kak?.. saye tengah risau ni. 
muke stim dengan muke risau pon tak kenal dah ke?


kak My : mane la akak tau.. akak tengok ko muke stim je memanjang.. ahahahah..


Ujang :  chet.. ni akak memang nak cakap pasal muke stim je ke ape ni?


kak My : lah.. die pulak tanye akak..ko tu ha.. kenape? moyok je depan henpon cap Cinamari ko tuh..


Ujang :  em.. tu la kak.. saye sebenarnye.. em..


kak My : sebenarnye ape?.. ceciter ceciter..


Ujang :  er.. sebenarnye...


kak My : amboih saspen nye lah budak nih.. aku bako jugak kang! cakap jela.. 
akak dah menumpukan sepenuh konsentrasi pada cerite yang bakal ko luahkan nih.. 


Ujang :  eleh akak nih.. konsentret la sangat..ni.. saye sebenarnye risau la kak..


kak My : risau?? risau apenye?..


Ujang :  ni la.. kan saye nak kawen dah tak lame lagi..


kak My : then?


Ujang :  tu la.. saye risau ni..


kak My : ape yang ko risaukan??


Ujang :  tu la.. saye pon taktau ape yang saye risau sebenarnye.. hm...


kak My : em.. ujang.. ko nak tak kuar tajuk brite sok 
"SEORANG BLOGGER MATI TERCEKIK HANDPHONE" ?


Ujang :  erkk.. alah akak nih.. muke je kiut.. aty ganas..org guro jelah... hish.. sebenarnye..


kak My : ape die?


Ujang :  saye risau la kak.. kalau Yana tak puas dengan saya punya nanti..


kak My : erkkk... *apekejadah nye lah die citer bende2 cenggini kat aku... =.=..
er...rilek2.. perasaan ko je tu kot.. korang oke punye la..


Ujang :  ala.. saye mane reti bende2 ni kak.. dah la saye punye skarang ni tak besar..


kak My*arkkkk... mampos aku.. abende ko citer ni ujang oi... malu dah aku nih.. adesss..
er.. ko ni, kepuasan tu akan datang sendiri la ujang.. rilek2 sudeyh. 


Ujang :  bukan ape kak, saya nak bagi kepuasan maksimum kat Yana. 


kak My :err.. berat kes ko ni, dah tu ko kene la blaja dengan yang dah kawin.. mintak tips2 kat diorang.. ha..


Ujang :  eh?.. nape mesti tanye kat yang dah kawin?.. yang tak kawin pon ramai je yang terer bab2 ni ape?


kak My : aik? ko nak care yang halal ke yang haram nih? kalo belum kawin kan haram namenye buat bende tu..


Ujang :  eh.. bende ape lak akak citer nih?.. aaaaaa...... 


kak My : lah.. kan ko yang tanye pasal.. err... ehem2 tu.. nak puaskan Yana nanti.. er... *mampos aku camni.. =.=


Ujang :  laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... saye tengah pikir nak beli DSLR mane satu ntuk die la kak.. die dah lame minat kamera2 besor2 ni.. saye mane la tau bab2 nih.. adeyy.... akak ni... apola jaoh bobona pike' ea (apela jauh betul pikirnye)...  laaa haii... 


kak My : chilanat ngko Ujang!!!!!!  sia-sia je aku dok malu-malu hanjing melayan cerite ngko tadi!!!!!!
yiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
*terus membelasah si Ujang dengan serangan kungfu cocok idong bertubi-tubi..



Ujang :  nghaghoiii!! thaket lhaa akaakkk!!(adoiii!! saket la akak!!) *dengan kesengauan melampau setelah disumbat idongnye.. 




moral of the story : 
jangan cepat pikir gatai.. kang silap2 kang ang yang malu balik.. =p




Ujang : 


Selamat Kawen!! ko dah kawen kang, bile blogging tu jangan sampai lupe bini pulak. kang ade yang makan aty. last2 ko yang makan kaki. hahah.. bebaik bro.. aku dah rase dah aura2 die sket nih.. tak caye tanye kaklong.. lalala =p
*psstt.. jangan lupe belikan aku netbook Asus sebijik! 
heheh.. aku tak mintak lelebih pon. =p
*ngengade nak tukar tradisi mintak adiah dari pengantin..hahah.. 

41 Response to Ujang @ Azfar Roslan risau Yana tak puas

  1. Miss Ran says:

    sengal

    haha apela "kak my"

    dapat ke bkk bronye page..asl den tak dpt..grrr

  2. Ujang9897 says:

    hahahahaha..


    kau boleh buat org lain stim wei..

  3. pergh.. otak kuning tul kak my nih.. -.-'

    alongusop umur berapa??? ngn yu mungkin ai boleh digelar kakak tp tidak utk ujang! grrr

    bydwy nice dialog!;P

  4. nurkaloi says:

    wee...kaloi rerenang bagi salam

    skrg sume duk citer si ujang and yana nak kawen hahahah rare betul

  5. stim bro stim.! haha.

  6. aliarosli says:

    hahhahhahhaha,siot je along
    tak pasal-pasal kak my kene

  7. terbhaeekkkk long.... {dah pk bebukan memule bace] ahagagagagagaga

  8. HAHA. kelakar cerita ni.
    terbaik :D

  9. zuwaidah says:

    lawak la kamu nihhh

  10. Lawak yang tipikal selalu kita guna kalau nk kenakan orang....ehheheheehehe...bila dh sebut pasal kawen..trus je ingat "benda" tu bila kuar ayat 'besar', 'puas' dan yang sewaktu dengan nya..
    Wahahahahaha....best2...sampai sekarang aku masih gelak nih...ahahahahhahiahiahihaiahiheieheheheheeheheoeoeoeeheheeohe...opss ckup zai...nnt boleh jadi gila nnt...

  11. hihihihi kelako giler... mampos.... gelak dari tadi tak benti-benti nie

  12. terbaek la alongg.. siyes kelako! hahahahahaha

  13. hahaha..adoii..kelakar la...hehe

  14. ehekk..long...ko pnye cite leh mmbuatkn org pk bebukan leh..haiyaa

  15. haha, sakit perut tak abes lagi nih.. adeih..

  16. cik pulau says:

    hahahaha..
    gelak kuat2.. hahahaha.
    sengal la along ni..

    along..
    netbook asus??
    sama dengan cik pulau punye lah..
    lalala~

  17. haha..memang terbaik der

  18. hahaha...
    kelakar along ni..:)

  19. cik faten says:

    adeh!!!! saket pewott den ketawa nie haaa....

  20. CikBulat says:

    muahahaha ! along lUc~

  21. hahahahahahaahah !!! LUCU la along nih !! :P

  22. ahahahaha.... ahahaha...lawok lawok...ujang kawen bila ucop?

  23. hahaha..ingatkan 18sx td :P

  24. HazHand says:

    hahahah,bodoh sungguh la ko ni along!! hahahahah

  25. Dawa says:

    waktu dah nak2 kawin mmg xde menda lain nk pk. hahah

  26. hahahha...
    hampeh betul..lepas ny mesti ada blogger lain y dok bt entry pasal dyorg nk kawen..
    :)
    dslr.?cun apa..

  27. hahaha,, kelakar giler,, nice entry ! hahaha ;p sian kak my,,keke

  28. sian kat akak tuh...dah nak cover malu pun ta tau....ngok ngek lah !!

  29. hahahah..memang terbaeeeeeeeeeeeeeeeekkkk

  30. mas saari says:

    hehehehe...kelakar!

  31. hadui ingat ape lar tadi...

  32. Tok Esah says:

    hahah sengal tol kak my!!

  33. hahaahaaahahaahah..
    sengal..
    aku dah start istifar dah tadi bler baca entry ni..
    ahaaahaah :)

  34. Arenyss says:

    hihi,kelakar dialog ni,dah mula pikir lain gak tadi..;p ;p

    semoga berbahgia ea ujang & yana..;)

  35. along2

  36. kaizen says:

    berak nanang kate org tgganu...wahahahaha

  37. cik fza says:

    bukan main lg cerita.
    saspento aje.

  38. hahahhahahhaa

  39. hahahhahahhaa

  40. syaz rini says:

    hahah klaka...

  41. darxniq says:

    along gila...hahhahahhahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...