teteman

Damia. Sroott Sroottt..


hukk.. dalam kalut2 nak packing2 ni.. aku gigihkan jugak nak update entry... nguu... 
kesian kat blog ni.. lengang takde bende baru..nak ping entry pon segan dah.. ngee..
em.. mungkin ada yang dah tau.. tapi bagi yang belum tau tu.. 
mintak maaf ye.. sekarang along sibuk latihan untuk pertandingan teater Dekon(Deklamasi Lakon) kat UMS nanti.. jadi.. peluang nak singgah menyinggah ke blog2 korang tak dapat dilaksanakan sesedap rase yang along selalu buat selama ni..
*padahal watak tepi-tepi je pon.. =p


em.. sikit sebanyak details tentang teater yang akan kami pertaruhkan nanti..
(klik untuk pembesaran gambar)


Damia
poster kitorang

pamplet die

ni pulak cadangan rekaan untuk baju produksi.. tapi tak sempat nak antar kedai aritu.. sob2...
woaaa!!!...


*harini flight kitorang g sabah... 
*mak pulak g terengganu...
***pengalaman pertama naik kapal terbang bakal terjadi tengahari ni... ngooaaaa...

17 Response to Damia. Sroott Sroottt..

  1. gud luck nek belon..ehhehehe~ (^^~

  2. thanx.. :)

  3. Good luck along usop... semoga beroleh kejayaan....

  4. gud luck k.. anti dah jadi pelakon terkenal jangan lupa kt rakan2 blogger yerk :)

  5. gudlakkk sayangg. cepat balikk.. heheh.

  6. gudluck abg ^^

  7. ums ? jauh tuuu..gudluck lah yea !

  8. good luck along usop!all the best UKM!

  9. name my niece tu. best ke teaternye? :-)

  10. Naddia says:

    alongggggggggggg...along amek cos ape kat ukm nie?? cam best je along....nk smbung master sane leh?

  11. zuwaidah says:

    along, all the best.
    syoknya naik kapalterbang gi sabah. kak zu tak sampai lagi nih...hujung bulan baru nak terbang jauh...

  12. thanx korang semua!! :)

    insyaAllah kitorang akan cuba yg terbaik... doa2kanlah ye.. :)


    padie:
    tq sayang... :)

    Angah Naddia :
    along komputeran industri..
    jemput2 :)

  13. haha... mcm boleh dengar bunyi moaa + ngoaa tu , hehe~ =)

    yang suka entri nih,
    Fahmi Mahat

  14. Naddia says:

    baik! hehe

  15. gudluck utk lakonan n naek flight~

  16. jage wasiat norden tu.. hahah

  17. ejulz says:

    perghhh!! g sabah bro.. gud luck bro..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...