teteman

HOTTT!!!! Kumpulan 24:7 dah ade saingan! Kini Kumpulan SebenEleben dah muncul!!


pergghhh... tak cukup dengan kumpulan kpop malaysia perempuan Gula-gula, 
datang kumpulan kpop lelaki 24:7.. yang Gula-gula ni, boleh tahan gak ramai penyokong die..
ish2.. tapi lagi ramai haters..hmm.. macamane tu?.. takpe2, kate orang, ramai haters ni
maksudnye fofuler la kan.. *tangandidadamatakeatas..


untuk tak menghampekan korang yang gigih search kat gugel pastu sudi klik link yang 
bawak ke sini.. nah.. gambar hot kumpulan 24:7..




eh eh.. nyaris2 terbabas ke lembah gosip hangat.. meh sini along nak habaq mai kat angpa semua meh.. kroang nak tau tak?.. semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak ni.. 
dah banyak sangat usaha-usaha "tiru meniru tak sedar tak mampu" yang giat dibuat oleh manusia-manusia kat sekeliling kita ni.. ish3.. ape nak jadi lah.. 


"Mampu" yang along maksudkan tu menyeluruh la kirenye, tak kire la dalam pengurusan ke, teknik ke, kemampuan fizikal ke, penerimaan orang lain ke... macam2 boleh.. sampaikan sekarang.. ha..
ade lagi satu kumpulan yang tiba-tiba melonjak naik.. tapi masalahnye kumpulan ni satu je.. name kumpulan diorang tak taulah yang mane btul..sebab sumber yang menyampaikan ade sebut macam2 nama, 


  • CikEpal kate nama kumpulan die DOPLOHEMPATJAM
  • CikBulat kate nama kumpulan ni Original MPop
  • EmanHalia kate name die UBM pop
  • TaufiqHelios kate name die EskremPop
  • Aku nak kate name die SebenEleben..
hah.. korang rase ape ek name grup dorang ni?? hmm...eh?.. jap.. along blom bagi gambar
diorang lagi ea??.. laa.. nape tak cakap... ish,,, nasib baik along ingat.. kalau tak... 
melepas korang nak print buat poster tampal kat dinding bilik.. hahah.. ni dia kumpulan 
B-Pop(BloggerPop) korang... name kumpulan dah bnyak sangat.. tatau nak petik yang mane satu..


bawah ni gambar die...












kasi suspen siket..












saspen lagi....














haaaa....







nilah die SebenEleben!!


hah.. amacam??.. ade rase nak muntah berjemaah tak??..
cepat2 amek saff... ikut imam... hahahah..


lame2 tengok macam ade evolusi ekspresi daripada aku>Eman>Tetopek..
Hasip je pelik sket..ngeeeaaa.... =p





32 Response to HOTTT!!!! Kumpulan 24:7 dah ade saingan! Kini Kumpulan SebenEleben dah muncul!!

  1. kihkihkihkih

    sampai skrg aku still tergelak tgk gmbr ni

  2. nub says:

    auww auww. kahkah

  3. aliarosli says:

    hahhahahahhahahhahhah, gelak je mampu

  4. hihii comel jer memasing nie... jap nak reka nama tuk korang.... pekater bagi nama BLOGGER + TERKACAK =BLOCAK (dah cam ikan belacak pulak)

  5. AfiQ says:

    hayoh!!!!muntooooooooohhh!!!! hahahaahaha..... gelak besar pepagi hari!!! hahaah

  6. cik pulau says:

    hahahaha.. gelak sampai tersembur nescafe neh,.. hahaha.. lawak ar..
    apsal sebenEleben..
    ada 4 je pun..

    cik pulau cadangkan..
    kumpulan KLAKOHABES...

    lalala~

  7. tak nampak gambar lah tomok..

  8. APi says:

    keh keh keh..
    kumpulan gay tuh..
    lalala

  9. aslann says:

    wehhh! 24:7 la..ape ko taip 27:7, marah aku ni..aku dahla peminat habes kt 24:7 tu!!!! #TDDMKA.

  10. Sunah Sakura :
    kak sunah tengok kat fan page jela yek.. =p


    Aslann :
    y

  11. Aslann :
    yela.. sorii.. dah btolkan... =p

  12. Karipap-Pop!!!

    jgn lupe sayur letak dlm karipap tuh.. lalalalala~

  13. rase cm nak like semua komen kt atas....kalo la ley wat mcm kt fesbuk :)

  14. no_answer says:

    gambar nie dorang snap untuk suke suke .
    aku pun nak tiru gak nanty .
    hahaha :D

    nie antare meber member bergurau .
    jangan lah salah sangke :)

  15. ejulz says:

    pelapis kumpulan jambu ni.. haHa

  16. Tie Ra says:

    haha

  17. he...23x

    hancur hancur.. hope ada la syarikat rakaman yang lamar korang cepat ek

  18. bahahhaa!! hadoi ai..
    ggeh ak tgu gamba loading!
    seb bek x tmuntah!
    ahah

  19. #gelak ery EKEKEKEKKE

  20. naseblah tak makan pape..boleh mati tercekik karang..haha
    kalaw yg nii laa..tak payah le nak menyanyi..tulis blog je la..haha =))

  21. huh...! tak menarik pon =.= tak tergoda pon i tgk hahaha

  22. hahaha...tapi mcm budak2 je tgk gambar ni..
    maapppp..ye tuan belog..kihkihkih:P

  23. kami anti sebeneleben dah muncul weyh kat fesbuk . agagaga dasat lah lepas ni mesti masuk melodi . hahaha

  24. hahahahaha.. klaka a komen korg.. =p

    mane link fan page anti SebenEleben tu???? nak tengok!!.. :P

  25. tetaufiq says:

    hai, saye tetaufiq, syg korang sume huahha

  26. tomato says:

    hahahah ! tak leh blah !! :P

  27. amboi!meniru nampak.hehe..nak jadi KPOP UKM ke.huhu

  28. mas saari says:

    group SebenEleben tu mmg tak boleh blah...hahahaha

  29. KAHKAHKAH!!

  30. h A n Y S says:

    auwww~ nak saiiiiiiiiiiiin~ hahahaaha~
    adeh~

  31. comel gilaa. haha! :D

  32. Anonymous says:

    adeh..aq nie org yg kira gila kpop la jgk,aq paling mnat grup teen top,sapa knal?psti nda da yg knal smua nie sbb smua hate kpop..hak3x,btw aq nda sukak nie klu sua ada urg2 msia yg tiru2 kpop sgla,amt krg mnyenangkn aty saya yah!haha..gula2 aq pena dgr jgk yg mmber dya ada yg pkai tdung,pnya la bodoh skiranya knytaan trsbut btul n dia snggup trbngkn tdung dia gra2 nak tru kpop jak,pegi jhanam la wei,yg kau tiru 2 org kafir,yg kaw bukak tdng apsal?da kaw org islam,knpa nak tru kafir 2 yg mmg xttup aurat,bodo n bangang jak yg ble aq ktakan..pda 24:7 2 plak,aq rsa mcm maw muntah tgk drg,pnya lah hamburan aq tgk..tolonglah buat imej kmu sndri knun as a malaysian,xpyh tru2 2 korea,bhsa,bdya,adab drg b'beza dgn kta,sooo,sdar2 la dri 2 lahir di Malaysia n bkn d South Korea..oke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...