teteman

Skandal panass!! 2 blogger femes!!


pergghh... sebelum ni along dok nampak Pakcik Mat Gebu yang dok sebut-sebut..
tapi along taktau pulak macamane cerite sebenar die.. so, along tak berani la nak tegur..
tapi.. tadi along ternampak satu post nih.. dan.. fuhh.. giler sweet la dorang.. hahaha
hahah.. amalina, arini along dah printscreenkan wallpost die kat wall die ni.. ape lagi.. jom kite sebarkan!!.. muahahahahah!!..


eh2.. korang nak tengok ape yang panass??.. meh sini..




dah nampak??.. dah nampak???.. hahaha.. dah berawak awak dah sekarang.. nanti ber sayang-sayang... 
pastu ber abang-abang.. weeehu!.. sikit pantun ntuk korang..


kalau padi katakan padi
senang mak korang nak masak nasi
kalau jadi katakan jadi
senang kitorang nak buat spekulasi


tetttt!! =p


**siyes along still ragu2 ngan status diorang nih.. tapi... komen2 kat atas tu nampak sungguh meyakinkan.. hahahahahahahh... :P
**tingkatkan prestasi, selitkan kontrovesi.. lalalla

17 Response to Skandal panass!! 2 blogger femes!!

  1. opss... betol betol panas ni... tak sabar mau tunggu tuan punya badan komen... hee

  2. hahaHAHAHAHAHAHA..smlm pon ade terbaca :P

  3. euwww sape tuh??

  4. Hanim : tu dah sampai dah seblah pihak.. tett... =p


    whitelover :
    hohohoh... tettt...


    Izamir Ridzwan :
    ntah la.. aku pon was-was siape.. hahahah

  5. @izamir ridzwan... awk ada 2 FB ke.... sapa pulak yang menyamar tu...haish..... macam2 la depa ni...

  6. eleleyhh.. katek nih... nak ngelat leteww.. =p

  7. peh peh peh..... diam2 berpandangan.. mata bertentang mataaaa..... malu2 tapi mahuuuu... tettttt.. ngeeee :p

  8. hahah.. cik tyee.. =p

  9. tak baik pitnah wooooo

    tp kalau betul ape salahnye!!

    next pasangan blogger plak naik pelamin!! yeay!;D

  10. fuhhhhhhhhhhhhhhhh!! kepak kepak kepak kebom kebom kebom! hahahha~ tetttttt!

  11. Mat Gebu says:

    Hahaha.....sesuai lahh, tu hari pcm dgr gossip ada orang tu nak kawen sejurus habis setadi....siapa kah itu orenggg?....

  12. hebakkkk. tunggu jemputan plak la lps ni. ahaha

  13. panas! huhuhu

  14. haha..IR in love ke?

  15. zuwaidah says:

    along, pandai kamu...kak zu tabik springggggg toing toing toing...daripada kak zu dan bloggers lain tak tahu, dah pecah rahsia hehehehehehhe suka suka suka

  16. kepak kepak kebom kebom..
    bau ns minyak lagiii...

  17. aliarosli says:

    hahhahha, along nie memang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...