teteman

VClip Prema Yin - Marilah : lucah geli nak muntah!


ape nak jadi industri hiburan kat negara kita sekarang nih..
tak abis dengan kes gula-gula tiru k-pop..pakai seksi meksi.. tayang peha tayang body..
pastu dengan muncul team 24:7 pulak..
(skang 24:7 dah tuka name dah kot?)

skarang datang lagi satu nak "meriahkan" lagi industri hiburan negara kita nih.. 
tapisilap cara la.. silap.. video klip yang dibuat tu dah keterlaluan.. LUCAH !


nak katakan bukan muslim.. jap nak rujuk produksi die..
producers: Gambit Saifullah & Umair Mohamed
director: Gambit Saifullah
asst director: Faizal Lockman
editor: Amir Rashid Othman
3D & effects: Umair Mohamed
dop: Badrul
asst camera: Yasir
grip: Kecik
runner: Yad
artiste: Shahz Jaszle
hair & makeup: Jaja Radzwan
costumes: Nisa Mazbar
choreographer: Audrey Tan

pergh...... mostly name muslim tu.. nama sedap2 pulak.. =.= fikir-fikirkan lah..

nak tengok?.. ade sini *warning.. sediakan baldi muntah sebelum menonton..


siap ade versi omputeh..



bak kate naz Melodi mase interview die dengan Kumpulan Gula-Gula aritu
"Dalam persada ini kene gila-gila.. baru sensasi! kene kontrovesi baru meriah ye.. "


bila hiburan menjadi agama
benda yang salah semakin kabur
bila nasihat tak mahu terima
jawablah nanti di dalam kubur

22 Response to VClip Prema Yin - Marilah : lucah geli nak muntah!

  1. Prema Yin? Sape tu? Muka xde eksperasi sgt dowh!

  2. erkkkk?? memang rasa nak muntah.. adehhh.... macam2...

  3. errghhhh.. apehal minah ni?

  4. MerLe says:

    siapakah?

  5. darlie says:

    apa kes minah nih?...sian! nak publisiti murah....dah lah lagu cam siot...baju tuh pn cam tah apa2...cantik sangatlah tuh...perempuan kalau tak reti nak jaga maruah....patut ke dia dihormati...sblm wat apa2 kita kene pikir gune OTAK...bukan LUTUT!!

  6. setuju dengan alg. sangat tak patut la.. hurmmm.. T.T

  7. semalam siti baru tgk..
    pompuan ni nmpak sgt macam tak bermaruah.. tolong lah.. jgn malukn kaum perempuan..!!! ee.. nk muntah tgk....!

  8. adoyai..video nih nak ajar org mggoda laki wat seks ke ape(hambik..kan aku x cover ayat dah..)..x pasal2 aku cam dah tgk video lucah..siot tul la..pmpn ni mmg memalukan tul la..memalukan kaum beb..ngeng~

  9. Shaherah says:

    hohoho.. dah macam ape dah.. pakai baju warna kulit.. dah serupa bogel kot.. >.<"

  10. peep says:

    asal la huduh sgt perangai..

  11. Ad-Dien says:

    Allahh...ni lah budaya hedonisme yahudi..mmg dah sebati dalam diri, nak berhibur tu ada batas nya..lbih mengejutkan plak krew nya muslim, camna nak jawab kelak bila dihadapan Allah, moga diberikan hidayah kepada kita semua, mkasih atas entri ni yer

    World of Ad-Dien (WADi)

  12. Deeka says:

    Ok je...ape yang kontroversi sangat...i rasa direction blh improve sket...lagu ok je...tapi kalau ikut realiti, hubungan suami isteri ade yg mmg cam tu...VC ni,cium pun takde, raba2 takde, laki pakai pakaian ofis. Setakat menari, pakai body suit/baju malam je dah dapat 90 ribu view. Dahlah pompuan tu bukan melayu gi!!!

    MEMANG KONTROVERSI!!!Haha

    Mungkin sbb Malaysia tak cukup kontroversi kot!!!

  13. Ish3.. trok punya perangai..
    dah mcm video foreplay plak..
    adoyai~

    Video nih bleh plak diluluskan..

    btw, sapa pmpn tuh?? wo bu zhidao pn~

  14. ewwww..
    btw pompuan ni artis br ke ? xyah la berangan nak jadi penyanyi de ai. sore pun xsedap.

  15. weyhh....da la ak minat si jazlee tuh...huuuuu...wekkk..geli doe tgk..hailaaa...

  16. Raden says:

    ala...along. da kompius. gambit tuh bukan lam video clip eh? tapi cam ade iras2 cikit

  17. Gambit tuh pengarah die..
    yang dalam video tu shah Jazley kot name die.. huu,,

  18. xmo tgk aci x? hahaha

  19. amieywhite : takyah la tengok.. sesusah je nak cuci laptop kene muntah kang.. ngaaa.. =p

  20. "berkemungkinan komputer riba mungkin akan diformat 5 kali jika menonton video terbabit, jadi untuk mengelakkan kesesakkan lalu lintas sila hubungi era," amieywhite berkata. :P

  21. kene format?..


    along risau kene buang terus je.. abis sume motherboard sume rosak.. ngaaa.. =p

  22. aLyA_syGS says:

    alamakkk.....sgt lah euwwww!.. OMG! geli geleman tgk ni......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...