teteman

#10 Wordless Wednesday - alongusop *Megi Celup








entry rabu tanpa kata2.. sekadar gambar sahaja
 source : wordless wednesdayFB
sape lagi join? bagi link kat bawah

13 Response to #10 Wordless Wednesday - alongusop *Megi Celup

  1. x aci...ada tulisan kt gmbr.ahhahaha

  2. hahaha megi soya mane?

    jgn lpe update

  3. masak megi cara pemalas..he3

  4. letak air sejuk je..dalam bungkusan pulak tu..tak feeling la makan nanti..hee~

  5. erkk, sedap ke? awat tak beli keropok monster terus, renyukk, goncangg, makann ;p hihi

  6. uihhh pes time tengok nih... air sejuk pun jadi long? isk isk isk

  7. farra says:

    haaha..apa rasa lolong??

  8. AlongUsop says:

    kak elly :
    hehehehe.. :P

    iffah :
    soya tak ada time pengambaran..

    laskar pelangi :
    heater ngan dapur takde lorr.. :P

    Ezad :
    along makan syok jer.. hahaha

    nadira :
    sebab dah ade megi.. agagagaga.. :P

    Jupikar :
    dalam reramai, ko je yang ade nada simpati..
    thnx bro memahami.. :)

  9. maggie oooh magie

  10. sedih gile weh. haha.. air sejuk pun jadi? huhu

  11. aadehhh.
    sedehnya tgk awak makan maggi mcm ni..

    heater rosak ke? xkan malas beno nak ke water cooler ehhheheehehe

    yang tergelak sikit,
    FahmiMahat

  12. itu belum megi soya lagi kan along..hahahahah tak bocor ke plastik tu

  13. ada sape2 nak hadiahkan heater x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...