teteman

Along Kacak Berbaju Melayu.. boley?


Assalamualaikum..
lame pulak rasenye tak meriahkan blog ni ngan entry2 contest.. hahah.. naseb la banyak kontest cambest.. join ni pon sebab tercabar ngan muke #jambulasangat cekgu syedkacak ni kan.. hahaha.. try test join skali..lalalala.. :D  korang nak join gak?.. picit gambar header kat bawah ni silakan...



ahahaha.. nampak tak header contest yang giler cumel tuh? nampak tak?
abaikan title yang sangat perasan tu ye.. along pakai baju melayu takde la kacak mane..
macam
Tomok tu ade la sikit.. haha.. tak caye? tatap gambar zaman2 kejambuan nih..






















































eh silap.. atas tu tah jembalang mne tah tlepas.. adeyh.. =.= jap2.. yang ni lah.. 












































haa.. gambar ni lah yang jadi punca member along kate muka macam Tomok nih..
tang mana yang sama tu along tak pasti pulak an.. em...
korang tau?.. ceciter sket.. ngee..


okeh.. cam tak puas lak bagi sekeping an.. nah tempek lagi sekeping..
em baju ni bukan untuk raye pon sebenarnye.. tapi untuk jadi pengapit senior kawen..
alang2, bawak raye terus lah kan.. ha.. snap masa prephotoshoot pengantin.. 



*amaran, gambar dibawah adalah gambar jejaka kacak bajet retis..
sila sediakan baldi dua ulas sebelum anda menyekerollkan page ni ke bawah..
**dua ulas pon boleyh..lalalala..

**sukahati aku je menyekeroll... nguahahahahahaha!!... 







































er..dah okbai 

19 Response to Along Kacak Berbaju Melayu.. boley?

  1. hhohoho... gambo pertama takut nak tengok..gambo kedua tu diambil masa darjah berapa tu dik?? gambo ketiga tu smatlah..nak saen..tetibe.. hoho...

    errr... apesal k.a xnampak langsung macam tomok ek

  2. AlongUsop says:

    gambar pertama tu.. tettt.. ahahaha..

    gambar ke dua tu time majlis berbuka taon lepas..

    gambar ke 3 tu.. em.. he... :)


    tak nampak?.. ehm... hahahaha..

  3. alaaaa..tenet lembap! tak dpat tgk gm
    bar 1st. gambar kedua tu rambut pelsu! keh keh. alaa alaaa.. takpe la. along hamek nombo 2. aku ambek nombo 1. kbai :D

  4. KPGisMe says:

    kacak lahh tuu..hahahah.:p

  5. ishiko says:

    alahaii.. jembalang pun nk raya la kot

  6. farra says:

    abes comella tu..hihi..selamat hari raya lolong!!

  7. MerLe says:

    hehe..comey je..

  8. pict 1st lawakkkk

    pict 2nd booooo gambor recycle wehhh hahahaha

    pict 3 gambar meruntun jiwa.. T__T

  9. style . haha

  10. wewwiittt . :D

    ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

    and Selamat Hari Raya too . -.-

  11. salam ziarah :)
    jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

  12. hahahahha, along, muke suci je

    tak boley bla betul

  13. yad'z says:

    homaiiiiiiiii..
    jembalang tuh menakuttkannn lahhh!!!!
    seriesss.. hahaa..


    suke gmbar last.. ehem2.. awak encem.. ehemmm.. >_<

  14. haha..gud luck k..
    saya pun join jugak.. huhu..

    http://zulfattah.blogspot.com/

  15. ala comeinya alg.. hhihihi

  16. haihh i join jugak oke .
    hahhaa

    http://kisaheika.blogspot.com/2011/08/saya-anggun-berbaju-kurung.html

  17. huiyoooooooooooooooooooo,gmbr last tu terbaek!,.kudus jep,.ekekek ;p

  18. Dapat masuk top 25. memang lawa! ensem, Tomokk,nak sainn! hehe
    gudluck!

  19. Dah masuk top 10 ni.
    Gud luck! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...