teteman

#14 Spontaneous Thursday - alongusop *tuntut


yang Murtad sibuk tuntut
kebebasan beragama










yang songsang sibuk tuntut
kebebasan seksualiti










lepas ni yang penyamun perogol penjenayah sibuk tuntut hak kebebasan bekerjaya pulak ye!








BANGANG


13 Response to #14 Spontaneous Thursday - alongusop *tuntut

  1. huehuehue, apa pon takbley~!!!

  2. hmmm ni mesti kes seksuality merdeka tuhhh

  3. Ikhwan says:

    Dunia dunia! Apa nak jadi laaaaaaaaaaaaaaa

  4. by Zent says:

    Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Entri Terbaru: Tutorial letak FB LIKE SCREEN yang lebih hebat di blog!



    Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

  5. bole like x..mana button like? keh keh

  6. AlongUsop says:

    lavender harum wangi :
    tu la bile sume pikir pakai akal singkat. =.=


    fasihah supian :
    tak kot.. pasal raye qurban..
    justkiddin.. yeap.. psal tu la..


    ikhwan :
    dah nak kiamat dah..


    cik oda :
    button like kat atas blah kiri.. :)

  7. memang bangang kannn.. ngenggg!!

  8. nurkaloi says:

    hahahah mentaliti manusia makin bangang kannn

    adess ~__~'

  9. I LOVE AUNTY AMBIGA...AWWWWWW

  10. onie says:

    oh ambiga..

  11. makin lama perangai manusia makin pelik kan? :O

  12. OK...

    WATKAN HEADER FREE UNTUK AKU!!!


    PLISSSS!!!!!

  13. shiki says:

    bangang~ xDD ade butang like x~ xDD ike3! X3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...