teteman

Soal Jawab CepuCemas Bulan Sebelas



*gambar tak bermotif
Ahai lah semua kengkawan yang rajin jengah blog along yang tak brape nak rajen updet nih,
trimekaseh la bebanyak ye sudi luang mase singgah.
Kali ni along dapat tag dari buah hati pulak.Pastu ade lagi sorang tag along bende same, adeyh.. gabung terus jela ye. Jadi sementara draft entry lelain tak siap-lagi tu, 
korang layan yolah yo..


Wasiat pengetag asal :


You must post these rules
  1. Each person must posts 11 things about themselves in their journal
  2. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  3. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  4. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  5. No tag back!No stuff in the tagging section about “YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS” YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.


Sebelas perkara tentang along
  1. lahir pada 4 Februari 19..
  2. adalah mangsa buli semasa di asrama
  3. makanan fevret : mee bandung, hailam, Kari Kerang Mak.
  4. peminat tegar kenderaan gear manual
  5. peminat tegar aktiviti atas pentas (teater terutamanya)
  6. makan banyak mane pon, selalunye habis jugak. 
  7. tak reti marah orang, suke charot/sindir je
  8. ramai adik angkat kakak n abang angkat
  9. kuat jeles kuat jeles kuat jeles kuat jeles.
  10. pernah tertido dalam bas, nak pergi perak terlajak ke kedah.
  11. ada selebriti muka sama cam along cth : Botak Juvana, Tomok, Hritik Roshan.

Dan ini 11 soalan daripada katek yang perlu dijawap oleh 11 orang yang di tag oleh die!!
  1. Subjek kat sekolah yang sangat disukai….
  2. Subjek yang sangat tak disukai….
  3. First time kapel masa umur brapa?
  4. Bahagian anggota badan sendiri yang disukai…kenapa?
  5. Makanan tradisional yang disukai…
  6. Makanan fast food yang disukai…
  7. Perangai buruk yang tak dapat dielak…
  8. Rancang nak kawin tahun berapa agak2?
  9. Pelakon lelaki melayu yang kalau boleh nak dibuat laki..
  10. Komen tentang blog katek ni… cmne….
  11. Cadangan untuk improvekan blog katek ni….any??

Jawapan along untuk soalan katek
  1. Bahasa Melayu, English, English for Science n Technology
  2. Add math
  3. 21 taon
  4. Muka , sebab muka orang suka saya. kan?
  5. Lepat pisang
  6. McD
  7. Memandu laju
  8. 2016 @ 2017. 
  9. untuk dijodohkan pada org lain : Zahiril adzham
  10. it's fine as it is..
  11. teruskan menulis.

11 soalan daripada Eyda
  1. Apa jenis lagu yang anda suka? Sertakan tajuk.
  2. Adakah anda percaya cinta pandang pertama?
  3. Celcom or Maxis or Digi? Kenapa?
  4. Apa yang anda lakukan pada waktu lapang?
  5. Siapa yang paling anda percaya dalam hidup?
  6. Kalau anda ada masalah, siapa orang yang mula-mula yang anda akan luahkan?
  7. KFC or McD or PIZZA HUT?
  8. Apakah jenis handphone milik anda sekarang?
  9. Dah berapa lama anda guna handphone tersebut?
  10. Adakah anda sedang bercinta? Dah berapa lama?
  11. Apa pesanan anda untuk orang yang mengetag anda ini? kehkeh

Jawapan along untuk soalan Eyda
  1. mainstream jer senang, Sedetik lebih, Pokok, Jagged, banyak la..
  2. semua benda ade yg pertama, tapi berjaye ke tak?.. subjektif
  3. Maxis, sebab simkad celcom dah ilang, digi tak pernah register.
  4. online
  5. sesiape je yg dekat..
  6. orang yg paling kerap sms.. dia la
  7. McD
  8. SamSung Corby II - her name is Chombii :D
  9. er.. setat raye ke 2 lepas..
  10. mungkin, ntah.. lalala
  11. "weyh, aku dah jawab tag ngko, okbai"

Soalan along untuk korang pulak jawab
  • berapakah tanda soal dalam entry ni??
  • namekan artis yg mirip wajah korang
  • lagu ape yg korang nk dengar skarang?
  • macammana korang kenal blog along?
  • entry along yg mane korg paling suke?
  • along sombong ke?garang ke? atau cumillll je???
  • negeri ape yg mnang Piala Malaysia baru-baru ni?
  • dah berape soalan yg along tanye?
  • cukup tak soalan tu untuk korang jawab?
  • sudi tak korang jawab soalan n tag ni??
  • cadangkan satu topik untuk entry pantun along akan datang.

List mangsa-mangsa penge-tag-an along :
nasib la korang.. along tengok kat fb je td.. haha.. 
jawab jangan tak jawab.. :D

8 Response to Soal Jawab CepuCemas Bulan Sebelas

  1. onie says:

    sat pikior jokpan,padahal senang ja,haha

  2. hikhokk.. ni lagi sorang tak suke add math! grrrr >.<

    senanglaaaaa add math tuh.. -__-

  3. Ngokkk ngekkk along. :P

  4. hahaha...sekali banyak tu tag... awin tag akak gak..tapi cam takot lak nak jawab soklan dia..ahahaha

  5. AlongUsop says:

    Onie : apelagi.. jabwole.. jabobbb.. haha

    Eyda : senang je katenye.. hehehe.. untunglaaa..

    Nadh : ngek ngok ngek.. lalala.. :P

    Kak Sunah : ala kak.. jawab jela.. heheheh.. :P

  6. motif tag aku.dahlah macam complicated je nak jawap.grr

  7. musim benda ni..hehe..

  8. Raden says:

    ahahah..gile leceh nk jwb! tggu angah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...