teteman

Along nak Proton Inspira dengan Yes 4g tu!!!



Emm.. er... 
assalamualaikum semua..

menemui dashboard blogspotku yang amat kurindui..
hadirnya jemariku mengetuk-ngetuk papan kekunci ini adalah untuk menaip artikel mengenai
penyertaanku di dalam peraduan yang dianjurkan oleh Proton dan Yes 4g

dipendek kan cerita,

Along ada jumpa satu peraduan ni. Hadiah die..
PPeerrgghhh!!!!... best tu!! Kereta Proton Inspira R3 dengan Ipad dibekalkan dengan Broadband YES 4g skali!!..
Siape taknak kan???



oleh yang demikian, along yang muke tak malu ni pon menebalkan lagi muke yg sedia tebal ni lagi doblas inci mintak tolong kat korang..
bantulah daku mendaki rankingsepertimana yang terlihat pada tangkapan gambar di bawah



oleh yang demikian, along memohon kepada kalian yang sudi untuk membantu along memenangi hadiah utama tersebut..

Proton Inspira tu .. sape nak bagii...
pleeasssee



mudahkan sikit pemahaman. rujuk >>sini<< 

nak mudah lagi kite PM ye.. :D

2 Response to Along nak Proton Inspira dengan Yes 4g tu!!!

  1. saya doakan along berjaya ye... aminnnnn... fuhh.. fuh.. fuhh.. tiup sikit...

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/wajah-2012.html

    harap sudi2 lah menjenguk kembali... komen la seadanya... mengharap sokongan rakan2 lain..

    zul a.k.a sam banjamin
    (founder of gerila penulisan kreatif)

  2. macam susah je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...