teteman

Proton Inspira R3 dengan YES 4g Idamanku *pantun



*gambar hiasan.


Hadiah utama idaman hati

Proton Inspira bodykit R3
siap Ipad sebagai aksesori
bolehlah online dengan YES 4G

Dari utara sampai selatan
YES 4G dah pasang liputan
seronoknye online sambil jalan-jalan
tapi yang memandu tu, sila pandang ke depan! 

Cuma nak menang bukannya senang
sebab pesertanya bukan along je sorang
kalau korang ada masa terluang
sudi-sudilah join along sampai menang

besarnya hajat nak menang no satu
sampai hari-hari kempen benda tu
apa kan daya nak beli belum mampu
harapnya pembaca sudilah membantu


* gambar kereta idaman

*kepada para pembaca yang baik hati kacak cantik hensem macho ayu cun meletops comel dan yang best sekalian, harapnya sudilah semua untuk membantu along dalam peraduan ni. Pleeeaaaseeeeee... 
>>ini link<< untuk join dengan along, terus je klik kat button "Join Now" lepas buka, dan daftar sampai jumpa button "confirm". 

11 Response to Proton Inspira R3 dengan YES 4g Idamanku *pantun

  1. Raden says:

    ni kalo xmenang jgn frust menonggeng oke...angah cakap awal2..

    (jahatnye nasehat cenggini! haha)

  2. uwaaa.. kalau tak menang memang moncong la 3 hari.. nguuu =.=

  3. Heheee.... insya'Allah ade rezeki along.. tp jgn lupe bawak cahaya ronda ye, teringin gak nk naik.. ^_^

  4. hahaha.. cepat2 la tolong join under along.. gune link tu :D

  5. good luck lah along =)

  6. pandai buat pantun!! goodluck along!

  7. cantik weh kereta tu

  8. pelangi says:

    insya'Allah ade rezeki tak kan kemana

  9. anie says:

    cantik weh kereta,sy suka

  10. SYAF says:

    smart tu...

  11. gudlak bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...